
Blauw Klaver
Uit Kamerik, Utrecht
Heerlijk romig en met een licht pikant karakter.
De maker
Kaasboerderij De Houdycker
Het verhaal
Matthijs en Maaike de Wit hebben de bereiding van deze unieke specialiteit overgenomen van de familie van Egmond uit Harmelen. De melk van hun ongeveer 100 roodbonte koeien wordt dagvers verwerkt in hun Goudse boerenkazen en de befaamde Blauw Klaver: een zachte blauwaderkaas naar Frans voorbeeld.

Productinformatie
Segment
Blauwaderkaas
Gewicht
1,5 kg
Melksoort
Koemelk
Melkbehandeling
Gepasteuriseerd
Ingrediënten
Koemelk, zuursel, stremsel, blauwadercultuur, koolstof (E153)
Allergenen
Melk, lactose
E-nummers
E153 koolstof
Voedingswaarde per 100g
Energie
0 kJ - 0 kcal
Vetten
0,0 g
Verzadigd
0,0 g
Enkelvoudig
onverzadigd
onverzadigd
0,0 g
Meervoudig
onverzadigd
onverzadigd
0,0 g
Transvetten
0,0 g
Cholesterol
0,0 mg
Koolhydraten
0,0 g
Suikers
0,0 g
Voedingsvezels
0,0 g
Eiwitten
0,0 g
Zout
0,0 g
Natrium
0,0 g
Calcium
0,0 g