Twentse Bunkerkaas Koe/Geit

Uit Daarle, Overijssel

Perfect in balans en met een licht pikant karakter
De maker
Nijenhuis
 Het verhaal
Jan-Peter Nijenhuis ontdekte de perfecte rijpingsomstandigheden in voormalige munitiebunkers. Onder een laag aarde en beton liggen acht bunkers waar een constante temperatuur en luchtvochtigheid heerst. Door de ongestuurde rijping in deze serene omgeving zijn de Bunkerkazen ongeëvenaard van smaak en structuur.
Productinformatie
Segment
Halfharde kaas
Gewicht
14 kg
Melksoort
Koe- en geitenmelk
Melkbehandeling
Gepasteuriseerd
Ingrediënten
Koemelk, geitenmelk, zout, microbieel stremsel, zuursel, ei-lysozym, natriumnitraat
Allergenen
Melk, lactose, ei
E-nummers
-
Voedingswaarde per 100g
Energie
1594 kJ - 384 kcal
Vetten
31,2 g
Verzadigd
21,1 g
Enkelvoudig
onverzadigd
8,4 g
Meervoudig
onverzadigd
0,9 g
Transvetten
0,8 g
Cholesterol
86 mg
Koolhydraten
0,0 g
Suikers
0,0 g
Voedingsvezels
0,0 g
Eiwitten
25,8 g
Zout
1,7 g
Natrium
0,7 g
Calcium
0,0 g