Bio Meester-affineurs Montbéliarde

Uit De Gelderse Vallei, Gelderland

Tijdens een rijping van minimaal drie maanden ontwikkeld deze kaas een pikant karakter, dat doet denken aan buitenlandse soorten
De maker
Meester-Affineurs
 Het verhaal
Dit relatief jonge bedrijf heeft zich toegelegd op het verwerken van raszuivere melk uit De Gelderse Vallei. De kazen van Meester-Affineurs hebben een unieke, eetbare natuurkorst. In hun eigen rijpingscentrum worden deze unieke kazen tot in perfectie gerijpt. Op meesterlijke wijze uiteraard!
Productinformatie
Segment
Halfharde kaas
Gewicht
9 kg
Melksoort
Koemelk
Melkbehandeling
Rauwmelks
Ingrediënten
Koemelk, zout, zuursel, stremsel, oppervlakteflora
Allergenen
Melk, lactose
E-nummers
-
Voedingswaarde per 100g
Energie
1601 kJ - 382 kcal
Vetten
32,0 g
Verzadigd
20,0 g
Enkelvoudig
onverzadigd
10,0 g
Meervoudig
onverzadigd
2,0 g
Transvetten
0,0 g
Cholesterol
110 mg
Koolhydraten
0,0 g
Suikers
0,0 g
Voedingsvezels
0,0 g
Eiwitten
24,5 g
Zout
2,1 g
Natrium
0,8 g
Calcium
0,8 g